MAGRI FREE Napoletana on gluteeniton leivontajauho, joka koostuu maissitärkkelyksestä, riisitärkkelyksestä, kasvikuiduista ja maissista valmistetusta hapanjuuresta.
Se ei ole peräisin gluteenittomista prosesseista, eikä se sisällä maitoa, munia tai vehnätärkkelystä.
Tuote on korkealaatuinen, luonnollinen ja sisältää runsaasti kuituja sekä hyödyllisiä luonnonentsyymejä. Seos antaa taikinoille muovattavuutta, mahdollistaen sekä perinteisen että nykyaikaisen leivonnan.
MAGRI FREE Napoletanalla valmistetut pizzat ja leivät ovat erittäin huokoisia, pehmeitä ja niissä on aromaattinen maku, joka on verrattavissa pehmeästä vehnäjauhosta valmistettuun leipään, mutta 100% gluteenittomia.
Saatavilla neliöpohjaisessa 1 kg:n säkissä, 12 kappaleen laatikoissa.
T65-jauho on pehmeää vehnäjauhoa, joka on hieman täysjyväisempää kuin T45- ja T55-jauhot. Se saadaan vähemmän hienojakoisella seulonnalla, mikä säilyttää suuremman osan jyvän idusta ja kuorista. Tämä antaa sille hieman kermaisen värin, rustiikkisemman maun ja korkeamman ravinteiden sisällön. "T65" viittaa sen tuhkapitoisuuteen, joka on indikaattori jauhon mineraalipitoisuudesta.
Alkuperä: Ukraina.
Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
Słopisz on vanha vehnälajike, jota arvostetaan terveyshyötyjen vuoksi. Se on ollut pitkään unohdettu ja on nyt jälleen löydetty. Sen viljely oli jo tunnettu muinaisina aikoina. Se oli gladiaattorien ja pelien osallistujien ateria. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mukaan jopa älykkyyttä. Speltin kirjoitusmuotoa pidetään erittäin terveellisenä. Se vahvistaa immuunijärjestelmää, poistaa myrkkyjä ja tukee verenkiertoa. Se auttaa tulehduksissa ja allergioissa. Sillä on lämmittävä vaikutus ja se parantaa hermoston toimintaa. Tällä hetkellä sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisten pastojen, lihapullien tai lettujen valmistuksessa.
Osittain valmistettu tuote vanhojen viljalajien leivän valmistukseen, joka sisältää kolmen speltalajikkeen ja täysjyväruisjauhon jauhoja.
Muoto: 15 kg
Annostus: 50%
Roger valmistaa erityistä paahtoleipäänsä erityisellä huolella valitessaan kaikki ainesosat. Jauhot valitaan niiden organoleptisten ja makuominaisuuksien perusteella, mutta Rogerin Biscottien salaisuus piilee myös paistamisessa. Avoimessa vuoassa taikina voi kohota vapaasti, mikä mahdollistaa viljojen vapauttaa kaikki vanhan ajan paahtoleivän maut.
Erityinen paahtoleipä
Koostumus: Vehnäjauho (vehnäjauho, gluteeni), auringonkukkaöljy, käänteinen sokeri, viljaseos (ruis, ohra, maissi, kaura, vehnä, riisi, hirssi), leivontahiiva, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, ohran maltaat, soija, pellava.
Valmistettu työpajassa, jossa käytetään seesamia, munia ja maitotuotteita.
Pakkaus: noin 18 viipaletta per pussi
Nettopaino: 300g
Ravintoarvot:
Keskimääräinen ravintoarvo 100g kohden
Energia-arvo: 1724 Kj eli 408 Kcal
Rasvaa: 6.63 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.81 g
Hiilihydraatteja: 72.
Kuitupitoinen, vegaaninen, -30 % sokeria verrattuna markkinoiden suklaakekseihin.
Tumma suklaa (kaakao: 57 % min.)
Nauti aamiaisella: pakkauksen sisällä olevat tuoreussäkit mahdollistavat keksejä mukanasi minne tahansa.
Palkokasvien nauttiminen takaa hyvät kasviproteiinien ja kuitujen saanti ja estää napostelua aterioiden välillä.
Ainesosat
Vehnäjauho*, kikhernehiutaleet* 15 %, rypsiöljy*, tumma suklaarouhe* 7 % (kaakao: 57 % min.)(kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*), vaalean ruokosokeri*, ruskea ruokosokeri*, mantelijauhe*, pähkinärouhe*, leivinjauhe: natriumbikarbonaatti. *Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Paino: 180 g
LUOMU: Kyllä
Vegaaninen: Kyllä
Valikoima Mulino Dentin tuottamia jauhoja. Jauhoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Murutaikina, leivonnaiset ja aamiainen, suuret kohotetut tuotteet. Jauho napolilaiseen pizzaan.
Eroaa ravintoarvoiltaan, erityisesti proteiinien ja kuitujen osalta, jotka ovat useita kertoja korkeammat kuin vehnällä.
Edut:
- vaikuttaa myönteisesti ruoansulatukseen
Sopii:
- erilaisten leivonnaisten valmistamiseen
Helppo käsitellä, sillä sillä on hyviä makuominaisuuksia. Toisin kuin vehnä, speltti sisältää kaksi kertaa enemmän proteiineja ja sinkkiä, sekä runsaasti vitamiineja, sillä on alhaisemmat gluteenitasot ja se on miellyttävän makuista. Spelttin hyödyt - helpottaa ruoansulatusta, säätelee kolesterolitasoja, parantaa verenkiertoa, edistää luuston terveyttä, vahvistaa immuunijärjestelmää, säätelee diabetesta.
Kasvatettu ja viljelty suurella huolella paikallisten sukupolvien kehittämien tekniikoiden sekä nykyaikaisten teknologioiden ja menetelmien avulla, Panthere voi tarjota korkealaatuisia maataloustuotteita.
Hei,
Halusin esitellä sinulle tuotteemme. Tuotteillamme on laatuerot muihin valmistajiin verrattuna. Voin auttaa sinua kaikessa, mikä liittyy tuotteeseen.
sähköposti: nurbanu@panthereblobal.com
puhelinnumero: +90 (507) 739 8482
SUNGRANO-vehnäjauhomme edustaa korkeinta laatua ja täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Yhteensä on saatavilla neljä lajiketta, joilla voidaan kattaa lukuisia käyttökohteita. SUNGRANO-vehnäjauho on korkealaatuinen kuitulähde kestävästä ekologisesta tuotannosta.
Chia-jauho on epätavallinen mutta erinomainen valinta leivonnaisiin tai ruokiin, joita ei kuumenneta. Tämä jauho erottuu suuresta määrästä ravinteita ja mineraaleja. Tuote on gluteeniton. Gluteenittomuus testataan jokaisessa tuotannon vaiheessa. Garnets-yhtiö oli ensimmäinen Venäjällä, joka sai oikeuden merkitä tuotteensa "Ristiin Käännetty Korva" -merkinnällä, joka on gluteenittomien tuotteiden turvallisuuden merkki, jota tunnustetaan useimmissa kehittyneissä maissa.
Paino: 70 g
Välittömät kokonaiset kaurahiutaleet, gluteenittomat, valmistettu premium-luokan kaurasta, joka on kasvatettu ekologisesti puhtailla Ukrainan alueilla. Ne sisältävät merkittävän määrän ravintokuitua, alhaisen glykeemisen indeksin, korkean beetaglukaanipitoisuuden, vitamiineja ja mikroelementtejä K, P, Fe, Zn, Mg, ilman lisättyä sokeria, vegaaninen, ei vaadi kypsentämistä. WOWOATS, koska ELÄMÄ ON WOW!
Koko: 64*145*192 mm
PAINO: 500 g
Ihanteellinen täytteeksi tai päälle jäätelölle, jogurtille, leivonnaisille, suklaalle ja monille muille herkullisille tuotteille.
Täydellinen rapsahdus-elämys on nyt saatavilla myös gluteenittomana versiona terveelliseen ruokavalioon. Erityinen makuelämys rapeasta vohvelista, joka on makeutettu tai maustettu sekä herkullisella suklaakuorrutuksella eri rakeisuuksilla.
Toimitusyksiköt:
1 – 2 mm (pakkaus 21,00 kg laatikko)
2 – 4 mm (pakkaus 21,00 kg laatikko)
3 – 5 mm (pakkaus pyynnöstä)
Luomuleipämme valmistetaan käsittelemättömistä jauhoista (tyyppi 65 tai 80), jotka ovat peräisin luomuviljelystä ja säilyttävät suurimman osan alkuperäisen viljan ravintoarvoista. Nämä tuotteet ovat terveellisiä ja kunnioittavat sekä ihmistä että ympäristöä.
Canistrelli (Biscuttini) klassiset 350g.
Ihanaa, neliön muotoista korsilaista keksiä, joka on valmistettu perinteisellä reseptillä.
Paino: 350 gr
Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Kuivattuja viikunoita 6,3%
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna
Ravintosisältö per: 100 g
Energia: 2057 kJ (490 kcal)
Rasvat: 20 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 1,7 g
Hiilihydraatit: 71 g
josta Sokerit: 29 g
Proteiinit: 5,7 g
Suola: 0,37 g